СДВР предприема всички необходими мерки за охрана на обществения ред и

...
СДВР предприема всички необходими мерки за охрана на обществения ред и
Коментари Харесай

Движението се променя в София в неделя заради вечното дерби

СДВР подхваща всички нужни мерки за защита на публичния ред и сигурност на движението в столицата по отношение на идното на 1 септември /неделя/ постоянно дерби - (Левски-ЦСКА)от 17.45 часа на Национален стадион " Васил Левски ", оповестиха от Министерство на вътрешните работи.

Във връзка с провежданото спортно мероприятие, в следобедните часове на 1 септември е допустимо да възникне краткотрайно усложнение на движението в централната градска част, предизвестяват от полицията.

На построени контролно-пропускателни пунктове в региона на стадиона полицаи ще правят щателна проверка на всички гости на футболния мач. Няма да бъдат допускани гости, които имат наложена правосъдна възбрана за посещение на спортни мероприятия. Малолетни ще се позволяват единствено с пълновръстен компаньон и авансово попълнена декларация, която може да бъде изтеглена и от интернет.

Униформените ще наблюдават още за недопускане на фенове във очевидно нетрезво положение, както и за носене на неразрешени предмети и вещи /огнестрелно оръжие, пиротехнически произведения, ножове, палки, боксове, бутилки, включително и парфюми и чадъри/. 

За да бъде избегнато скупчване, от Столична дирекция на вътрешните работи приканват феновете да се възползват от по-ранното отваряне на входовете на стадиона. Вратите за гости ще бъдат отворени в 15.45 часа

Ръководството на ЦСКА-София подсети, че поради категоризацията на Вечното дерби като " високо рисков дуел ", билети няма да се продават на касите в деня на мача, а единствено онлайн с алтернатива за принтиране у дома до 16:00 часа. Последен късмет за закупуване на билет от касите ще има на 31 август, събота.

Феновете на ЦСКА ще бъдат настанени в секторите " А " и " Г ", а гостуващите последователи - в секторите " Б " и " В ". Цената на билетите за " А " и " В " бранш е 15 лв., а за " Г " и " Б " - 10 лв.. Абонаментните карти важат за мача. На пластиките са разказани местата на картодържателите за Националния стадион.

Билети могат да бъдат закупени от касата до почитател магазина на " Армията " и от мрежата на БестТикетс, бензиностанциите на OMV, магазините на Office 1 и Orange и касите на " Арена Армеец ". От касата на " Българска войска " хора с неработоспособност над 49% могат да закупят билет с 20% отстъпка. За потреблението й се дава решение на ТЕЛК.
ЦСКА приема Левски на Националния стадион в неделя (1 септември) от 17:45 часа.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР